FARNÍ KNIHOVNA NOVĚ OTEVŘENA/NEDĚLE 10.30 - 11 h

18.01.2013 21:44

Dne 9.12.2012, v rámci III.ročníku akce Farní den,  byla v prostorách fary otevřena farní knihovna. Nápad dlouho promýšlený a plánovaný se stal skutečností. Hlavním mottem nové knihovny je SDÍLENÍ. V rodinách našich farníků se totiž nalézá nepřeberné množství kvalitní duchovní literatury, také literatury týkající se historie a dalších zajímavých oborů. Proč je tedy po přečtení doma v policích jen přerovnávat, když mohou potěšit další čtenáře...

Hned po první výzvě se sešlo 75 knih, které farníci poskytli nové knihovně na dobu jednoho roku. Někteří své knihy přímo věnovalI ke stálému užívání. Sešly se opravdu kvalitní a zajímavé tituly. Další desítky knih jsou již přislíbeny, knižní fond se tedy v nejbližších dnech výrazně rozšíří.

V nabídce farní knihovny objevíte zajímavé knihy, ať už to jsou životopisy svatých, knihy s filozofickým či historickým zaměřením. Narazíte na knihy o významných událostech stejně jako na bestsellery. Jedním z nich  je Chatrč od W. P. Younga.

 

A jeden soukromý čtenářský tip otce Jiřího: kniha Odpusť Natašo.

 

Zájemci o zapůjčení knih si mohou přijít vybrat každou neděli po mši svaté, tj. 10.30 - 11 h.  Rozhodně se v knihovně zastavte, vyberte si a
zažijte příjemné chvíle nad zajímavými knihami.

 

Budeme vděčni za další Vaše knihy, které obohatí výběr naší farní knihovničky. Neostýchejte se je přinést, sami rozhodněte, na jakou dobu knihovně své knihy poskytnete. Rádi je nabídneme ostatním čtenářům k zapůjčení. O knihy bude dobře postaráno, dostanou ochranné obaly a budou pečlivě vedeny v evidenci zápůjček.

 

Velký dík za vznik a hladký provoz knihovny patří paní Jaroslavě Hrabcové! Zaučuje také několik svých ochotných pomocníků, dík patří i jim.

 

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode